Hét opleidingsinstituut voor digitale strategie

Digital Masters is hét opleidingsinstituut voor digitale strategie, online marketing, social media, contentstrategie en alle aanverwante onderwerpen. Onze colleges zijn opgezet vanuit de praktijk. Wij doceren alleen die theorie waarvan we weten dat het in de praktijk goed werkt.

Ontstaan uit de praktijk

Zo lang Digital Masters bestaat – alweer 11 jaar – is ons doel om iedereen een hele flinke stap verder te helpen. De afgelopen jaren hebben we opleidingen ontwikkeld die zijn ontstaan op basis van vragen uit de praktijk. Daarnaast hebben we een leidende theorie uit de Verenigde Staten gehaald. Daarmee maak je het verschil tussen marketing en steengoede in sales resulterende marketing. Dat hebben we eerst zelf een aantal jaar uitgeprobeerd. In no time verworven we de nummer 6-positie van online marketeers wereldwijd. Op basis van deze theorie hebben we onze opleidingen ontwikkeld. We hebben nog nooit iemand in onze opleidingen getroffen die hier niet blij van werd.

Theorie, praktijk én advies

In onze colleges worden theorie en praktijk gecombineerd. Uiteraard. Dat betekent dat we altijd voorbeelden en aansprekende cases hebben. Maar we gaan een flinke stap verder. Je past het geleerde toe in je praktijk en de docent geeft meteen hoogwaardig advies. Je komt met nieuwe ideeën thuis die je normaal in adviessessies krijgt. Daarom werken we alleen met topdocenten.

Leidende positie

Wij vinden “practice what you preach” belangrijk. Daarom passen we alles wat we in onze colleges uitleggen ook zelf toe. Dat doen we al jaren en dat leverde ons een leidende positie op in de internationale inbound ranking van Hubspot op. See for yourself!

een van 's werelds beste inbound marketing professionals

Methodiek met hoge plakfactor

Onze colleges zijn zo ingericht dat de plakfactor – de mate waarin je in staat bent om al het geleerde te onthouden – maximaal is. Dat doen we door precies de juiste balans tussen theorie en praktijk, zelf aan de slag zijn, leuke quizjes, lekker eten & drinken en de nodige humor. Je verveelt je geen moment en je komt geheid met ideeën en energie thuis.geheime tas met de drie belangrijkste marketing boeken van nu

Je krijgt ook The Secret Bag with Big Marketing Books mee naar huis. Nu al wordt ons gevraagd naar de titels die onze deelnemers hierin zullen vinden.

Neem contact met ons op

Onze docenten

Docenten maken het verschil. Iemand kan nog zo goed zijn in zijn of haar vak, overbrengen en de theorie makkelijk te onthouden maken is een vak apart. Onze docenten hebben hun sporen verdiend en alleen the best is good enough! Klik op de namen hieronder om jezelf te overtuigen.

Laura Hamer Mcc

Digital Strategist
De hoofddocent van de Collegereeks Digital Marketeer is Laura Hamer Mcc. Laura is marketingstrateeg & marketing technologist.
Meer info

Lex Beijer

Business Development
Lex Beijer is naast docent ook strateeg en ondernemer. Lex is co-docent en neemt ROI en marketingmanagement voor zijn rekening.
Meer info

Digital Masters is maatschappelijk betrokken

Digital Masters werkt sinds haar oprichting 11 jaar geleden voor en met tal van organisaties die we verder helpen met onze kennis en kunde. Wij geloven in “samen ben je sterker” en we weten dat sommige mensen en organisaties net even een extra duwtje in hun rug kunnen gebruiken om verder te komen. We doen tal van masterclasses voor vrijwilligersorganisaties en werken sinds onze oprichting al voor WarChild.